MGT 2014

KONČAL SE JE 6. MLADINSKI GLASBENI TABOR

"POJ Z MENOJ" V MARKOVCIH

Kulturno-umetniško društvo Markovski zvon je od 19. do 24. avgusta letos organiziralo že 6. Mladinski glasbeni tabor Poj z menoj, ki se ga je udeležilo malo manj kot 40 otrok iz naše župnije. Zanje je poleg obeh vodij Gregorja Zmazka in Alenke Rožanc skrbelo 8 animatork, ki so prevzele odgovornost nad otroci in jih motivirale. Otroci so taborniške dni izkoristili za petje, igre, delavnice, ob koncu dneva pa so se skupaj združili pri sveti maši, kjer je iz grl mladih pevcev bilo slišati pesem, zapeto Gospodu. Na delavnicah so se letos pogovarjali o pomoči in prijateljstvu in temu primerno izbrali tudi skladbe, ki so jih prepevali. Obiskali so tudi Dom starejših občanov Muretinci in polepšali dan tamkajšnjim varovancem. Krona tabora je bil sobotni koncert, kjer so predstavili delo petih dni in navdušili starše in ostalo občinstvo. Želimo si, da se tabor ponovi tudi naslednje leto in da bog nakloni pevskih darov še mnogim mladim iz naše župnije.

VIDEO DNEVNIK

 TOREK, 19. 8. 2014

 SREDA, 20. 8. 2014

 ČETRTEK, 21. 8. 2014

PETEK, 22. 8. 2014 

 SOBOTA, 23. 8. 2014

NEDELJA, 24. 8. 2014 - ZAKLJUČEK 

ZAKLJUČNI KONCERT, SOBOTA, 23. 8. 2014

Kulturno-umetniško društvo Markovski zvon tudi letos pripravlja že šesti 6-dnevni glasbeni tabor za vse pevce in glasbenike, ki so željni novih znanj in izkušenj.

V teh šestih letih, ko že organiziramo ta tabor, lahko s ponosom rečemo, da nam je v veliki meri uspelo uresničiti zastavljeno idejo o izpeljavi tabora. Otroci šest zanimivih dni v pozno poletnem avgustu preživijo skupaj s svojimi vrstniki, hkrati pa tudi koristno izkoristijo zadnje počitniške dneve in že pred začetkom šole ponovno zaženejo svoje male sive celice. Letos bomo tabor zopet organizirali že v drugi polovici avgusta, kot smo ga bili vajeni v prejšnjih letih. Na taboru so otroci razdeljeni v skupine, vsako skupino pa budno spremlja, vodi in otrokom pomaga ena od animatork, ki jim organizatorji povsem zaupamo.

Tabor bo zopet sestavljen iz več delavnic, ob koncu pa bomo pripravili tudi koncert.

Delavnice bodo naslednje:

Tabor bo tokrat potekal od torka, 19. avgusta (od 17. ure), do nedelje, 24. avgusta 2014, opoldan. Skupaj bomo tako preživeli slabih šest dni. Bivali, spali in ustvarjali bomo v prostorih župnijske dvorane in ZAF–centra v Markovcih.

Če si zainteresiran/-a, nam svojo udeležbo potrdi najkasneje do petka, 20. junija 2014. Prilagamo tudi prijavnico, ki jo izpolni skupaj s starši in podpisano vrni eni od odgovornih oseb (Gregor Zmazek, Alenka Rožanc, Darko Meznarič).

Prijavnico lahko najdete v prilogi na dnu te spletne strani.

Za dodatne informacije pokličite:  Gregor – 040 632 919 ali Alenka – 031 236 411.

Se že veselimo skupnega srečanja.

PRIJAVE SO ŠE MOŽNE DO KONCA MESECA JULIJA!!!