MGT 2015

ZAKLJUČNI KONCERT

VIDEO DNEVNIK

 NEDELJA, 16. AVGUST 2015

 PONEDELJEK, 17. AVGUST 2015 

TOREK, 18. AVGUST 2015

 SREDA, 19. AVGUST 2015

ČETRTEK, 20. AVGUST 2015

PETEK, 21. AVGUST 2015 

Pozdravljeni!

Kulturno-umetniško društvo Markovski zvon tudi letos pripravlja že sedmi 6-dnevni glasbeni tabor za vse pevce in glasbenike, ki so željni novih znanj in izkušenj.

V teh sedmih letih, ko že organiziramo ta tabor, lahko s ponosom rečemo, da nam je v veliki meri uspelo uresničiti zastavljeno idejo o izpeljavi tabora. Otroci šest zanimivih dni v pozno poletnem avgustu preživijo skupaj s svojimi vrstniki, hkrati pa tudi koristno izkoristijo zadnje počitniške dneve in že pred začetkom šole ponovno zaženejo svoje male sive celice. Letos bomo tabor zopet organizirali že v drugi polovici avgusta, kot smo ga bili vajeni v prejšnjih letih. Na taboru so otroci razdeljeni v skupine, vsako skupino pa budno spremljata, vodita in otrokom pomagata dve od vseh animatork, ki jim organizatorji povsem zaupamo.

Tabor bo zopet sestavljen iz več delavnic, ob koncu pa bomo pripravili tudi koncert.

Delavnice bodo naslednje:

 Tabor bo tokrat potekal od nedelje, 16. avgusta (od 17. ure), do petka, 21. avgusta 2015, dopoldan. Skupaj bomo tako preživeli slabih šest dni. Bivali, spali in ustvarjali bomo v prostorih župnijske dvorane in ZAF–centra v Markovcih.

Cena 6-dnevnega bivanja v Markovcih znaša 60 € in vključuje prenočišče, zajtrk, kosilo, večerjo, malice in pijačo vsak dan našega druženja. Dobili boste tudi majice, ki bodo zaznamovale naš letošnji projekt. Zraven boste dobili tudi 3 karte za sobotni koncert. Družine, ki bodo na tabor prijavile več svojih otrok, bodo deležne 25% popusta.

Ker pa je prihajalo do tega, da so se nekateri prijavili, pa potem niso prišli na tabor, smo že v prejšnjih letih uvedli tako imenovano »varščino«, ki bo veljala tudi letos. To pomeni, da boste 20 €/udeleženca prinesli že ob oddaji prijavnice, ostalih 40 € oz. kar še ostane do polne cene pa ob pričetku tabora.

Če si zainteresiran/-a, nam svojo udeležbo potrdi najkasneje do petka, 29. maja 2015. Prilagamo tudi prijavnico, ki jo izpolni skupaj s starši in podpisano skupaj z denarjem za »varščino« vrni eni od odgovornih oseb (Gregor Zmazek, Alenka Rožanc, Maja Kostanjevec). Prijavnico najdete spodaj v priponki.

Izpolnjeno prijavnico lahko prinesete tudi v računalniško učilnico v OŠ Markovci vsak delavnik med 8. in 14. uro. Nadaljnje informacije boste prejeli na vaš elektronski naslov, ki ga boste vpisali na prijavnico.

Za dodatne informacije pokličite:  Gregor – 040 632 919 ali Alenka – 031 236 411.

Okvirni program mladinskega glasbenega tabora si lahko od konca junija ogledate tudi na spletni strani www.markovski-zvon.net/mgt2015.

Se že veselimo skupnega srečanja.

Opomba: V primeru prevelikega števila prijav bomo opravili tudi avdicijo, ki jo bomo izvedli kar v šoli pred koncem šolskega leta. V tem primeru vas bomo o vseh podrobnostih še naknadno obvestili.

Idejni vodja tabora:

Gregor Zmazek